Nieuwsberichten
24/02/2020 Meteen raak voor John-Ross!
Lang hebben we niet moeten wachten op de eerste zege voor het vind! cycling project in 2020. Één wegkoers en het is meteen raak. De regen en wind zorgden op het clubkampioenschap in Meulebeke (23 februari) voor een zware wedstrijd, maar John Clauw heeft in het verleden al meermaals bewezen dat hij daar wel raad mee weet. In een sprint met vijf knalde hij onweerstaanbaar naar zijn eerste overwinning van het seizoen.
 
En ook de andere jongens toonden dat ze niet hebben stil gezeten de afgelopen maanden. Briek Beuselinck maakte deel uit van een achtervolgend groepje en spurtte nog naar een knappe 6de plaats. Greg Luyssen en Glenn Decottignies kwamen als 22ste en 26ste over de meet. Robbe Lamote werd als 31ste afgevlagd.
 
Het seizoen kon moeilijk beter beginnen voor onze renners en het is nu al uitkijken naar de volgende!
 
UITSLAG (50 deelnemers)
1. John-ross Clauw
2. Jo Maes
3. Anthony Debuy
 
6. Briek Beuselinck
22. Greg Luyssen
26. Glenn Decottignies
31. Robbe Lamote
5/02/2020 vind! Cycling Project klaar voor het nieuwe seizoen

De renners van het vind! Cycling Project-team bereiden, o.a. met strandraces, het nieuwe seizoen voor. Ze proberen het op zijn minst even goed te doen als in het vorige seizoen, waarin ze zes overwinningen behaalden. 

16/09/2019 Dominique Baeckelandt wint in Oekene

In de achtiende van 33 ronden trok Giel Bruyneel in het offensief met Laurens Use, Dominique "Backy" Baeckelandt en de Zwitser Severin Sägesser. De Fransman Florent Breyne kon de sprong maken.

Met nog twee ronden voor de boeg flistste Baeckelandt weg. Hij haalde het met tien seconden voorsprong op Bruyneel, Breye, Use en Jo Maes, die in de slotronde nog was weggeraakt uit het peloton.

Meteen de zesde overwinning van het team vind! cycling project!

29/08/2019 Nummer vijf voor vind! cycling project en John Ross Clauw!

John heeft er tegen zijn zin wat moeten op wachten, maar na zijn uitmuntend voorjaar kon hij vandaag in een zonovergoten Kortemark terug winnen!

De koers was mede door de hitte een echt slagveld. Het eerste uur werd afgelegd aan een moyenne van 44km/uur. Daardoor ontstond een kopgroep van 12 renners, met daarbij twee vind! pionnen: John en Ward. De kopgroep draaide goed rond. Uiteraard werd in de slotfase slag om slinger gedemarreerd. Ward probeerde de groep samen te houden en uiteindelijk toonde John zich in de sprint de snelste. Hij klopte Niels Nachtegaele en Ruben De Marez. Ward eindigde na een knappe koers 8e. Verder werd Dominique 14e, Evert 17e. Onze youngster Quinten Verhelst reed een verdienstelijke koers 24e!

Proficiat aan de hele ploeg en entourage! Ook de verzorgers verdienen een eervolle vermelding!

9/08/2019 Trap jij ook mee met de vind! renners?
Naar jaarlijkse traditie organiseert vind! ook deze zomer opnieuw de vind! wielerrit. Kies voor een rit van 40 of 60 kilometer en rijd mee in het spoor van de renners van het vind! cycling project. 
 
Waar?
We starten op het Accent Business Park in Roeselare voor een rit in de ruime omgeving van Roeselare. Na een tussenstop in het vind! kantoor in Ieper bieden we een gezonde lunch aan in het Mercure Hotel. 
 
Wanneer?
Zondag 25 augustus om 9u30
 
Wat?
Je hebt de keuze uit twee groepen: 
- groep 1 gaat voor een parcours van 60 kilometer aan een gemiddelde snelheid van 30km/u
- groep 2 neemt het parcours van 40 kilometer voor z'n rekening en rijdt gemiddeld 20km/u
 
Overtuig collega's, vrienden en familie en trap met ons mee!
Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in. 
 
Schrijf je hier in
 
27/05/2019 Schleck Gran Fondo UCI World Series

Dominique 2de plaats in de categorie +35 jaar. Winnaar Jurgen Van Goolen.
Op de foto het podium met de gebroeders Schleck en Cadel Evans.
Ward 19de en Steven 21ste.

Winnaar bij de -35-jarigen: Laurens Sweek.
11de plaats voor Briek Beuselinck, 14de plaats John Ross Clauw en 34ste Evert Vanneste.

28/04/2019 John Ross Clauw blijft winnen!

Vandaag deed hij dat in Dudzele! Ook Briek Beuselinck presteerde top en werd knap vierde!

13/04/2019 John Ross wint nu ook in Hooglede

Hooglede, 81 deelnemers.

vind! renners aan de start: Nick Vandenberghe, Alexander Chamon, Evert Vanneste, Dominique Baeckelandt en John Ross Clauw. Het was een nerveuze wedstrijd met veel aanvalspogingen maar niemand die weg geraakte.

Op vier ronden van het einde was er eindelijk een ontsnapping met vier vluchters. Helaas was er niemand van ons team mee. De ronde daarna zette John Ross de puntjes op de i en dichtte de kloof. Onmiddellijk daarna een nieuwe aanval, ditmaal met drie renners waaronder John Ross. Het drietal spurtte voor de overwinning en al voor de derde maal dit seizoen trok John Ross aan het langste eind, en met die conditie allicht niet voor de laatste keer ...

Nick en Evert eindigden in het peloton. Dominique en Alexander werden twee ronden voor het einde afgevlagd; zij zijn nog in volle opbouw van hun conditie.

10/04/2019 Nummer twee voor John Ross

Bredene, 155 deelnemers.

Veel aanvalspogingen in de eerste wedstrijdhelft. In de finale gingen vijftien renners aan de haal en die hielden stand. John Ross maakte het op grandioze wijze af in de spurt. Meteen zijn tweede overwinning van het seizoen. Proficiat John!

Ook Jonas en Nick waren van de partij; zij reden de wedstrijd uit en eindigden in het grote peloton.

17/03/2019 John Ross wint in Ichtegem

Zo'n honderd renners stonden aan de start van een winderige editie van de Reigerkoers in Ichtegem.

De sfeer zat er al meteen in met veel vuurwerk vanaf de eerste ronde. John Ross was vanaf het begin heel attent en mengde zich volop in de debatten. Zowat in elke ontsnapping was hij aanwezig en bevestigde hiermee zijn grote vorm.

De laatste ontsnapping was de goeie en hij klopte met groot vertoon z'n medevluchters in de sprint.

Ook Briek reed een sterke wedstrijd; hij eindigde uiteindelijk 18-de.

12/02/2019 vind! cycling project wint Corporate Race Twins Club strandrace te Bredene

Evert Vanneste , Briek Beuselinck, Nick Vandenberghe, John Ross Clauw, Steven Descheemaeker en Dominique Backelandt vormden samen het team en snelden naar de overwinning.

In de Duo race vormden Devolder Frederik en Alexander Chamon een duo, zij reden naar de 5 de plaats.

Verhelst Quinten vormde samen met renner Wesley van team Run en Cycle een duo. Zij eindigden op de 2 de plaats bij de jongeren.