Meter en peter

Jelle Wallays

Jelle Wallays kan terugblikken op een schitterend 2018. De nacht van de ploegvoorstelling vorig jaar won hij een etappe in de ronde van San Juan in Argentinië en ook in Parijs-Roubaix toonde hij zijn beste benen. Nadat hij voor eigen volk in Westrozebeke won, beleefde hij in september zijn hoogtepunt tijdens de Ronde van Spanje. Hij rondde een lange vlucht, waar überhaupt niemand in geloofde, koelbloedig af, door z’n medevluchter in de sprint te kloppen!  

Jelle past in het plaatje van vind!. De Persoonlijkheid van het Jaar van Roeselare is gekend als een doorzetter en voor zijn supporters maakt hij altijd tijd vrij.

Veel succes in 2019, Jelle!

 

Lieselot Decroix

Lieselot Decroix is eind 2016 gestopt in de wielersport, maar de wielermicrobe laat haar niet los! Ondanks de geboorte van haar dochter Elena, blijft ze haar fiets trouw. Olympiër Lieselot houdt zich momenteel ook bezit met de dames jeugd van KSV Deerlijk-Gaverzicht. Daarnaast is ze ook co-commentator bij dames wedstrijden die door de VRT worden uitgezonden. Dit aan de zijde van Ruben Van Gucht. Fietsen en lopen doet ze nog altijd met heel veel passie!

Lieselot, we zijn heel blij dat je ons blijft ondersteunen en we wensen jou veel plezier met jouw gezin, en al jouw mooie projecten.