Meter en peter

Jelle Wallays

Jelle Wallays (Lotto Soudal) vervangt Kristof Vandewalle als peter. We willen Kristof van harte bedanken voor de jarenlange trouw als peter van de ploeg. Aangezien het voor hem iets minder te combineren valt met zijn huidige job, gaf hij zelf aan dat hij het peterschap wou afstaan. Hij blijft wel op de eerste rij staan als supporter.

We zijn uiteraard heel trots dat Jelle zich wil koppelen met het vind! cycling project. Jelle werd opgeleid binnen 'Jonge Renners Roeselare'. Daar had Ivan hem onder zijn hoede. Jelle wordt aanzien als een doorzetter, iemand die nooit opgeeft. Zijn prachtige overwinningen in Parijs - Tours en Dwars Door Vlaanderen zijn daar typische voorbeelden van. Jelle, van harte welkom in onze familie en we wensen jou dikke prijzen in 2018!

 

Lieselot Decroix

Lieselot Decroix is eind 2016 gestopt in de wielersport, maar de wielermicrobe laat haar niet los! Ondanks de geboorte van haar dochter Elena, blijft ze haar fiets trouw. Olympiër Lieselot houdt zich momenteel ook bezit met de dames jeugd van KSV Deerlijk-Gaverzicht. Daarnaast is ze ook co-commentator bij dames wedstrijden die door de VRT worden uitgezonden. Dit aan de zijde van Ruben Van Gucht. Fietsen en lopen doet ze nog altijd met heel veel passie!

Lieselot, we zijn heel blij dat je ons blijft ondersteunen en we wensen jou veel plezier met jouw gezin, en al jouw mooie projecten.