Meter en peter

Jelle Wallays

 

Jelle Wallays mag ondertussen gerekend worden tot vaste waarde in het World Tour Peloton. En elk jaar doet hij een stunt… Zo won hij dit jaar op spectaculaire wijze voor de tweede keer Parijs-Tours. Het seizoen begon nochtans met een ferme tegenslag. In de ronde van Argentinië (waar hij het jaar ervoor nog een rit won), viel hij zwaar en hij mocht een kruis maken over zijn voorjaar. Jelle zou Jelle niet zijn als hem dit extra kracht gaf. Hij knokte terug en reed een dijk van een najaar!

Jelle past in het plaatje van vind!. De Persoonlijkheid van het Jaar van Roeselare is gekend als een doorzetter en voor zijn supporters maakt hij altijd tijd vrij.

Veel succes in 2020, Jelle!

 

Lieselot Decroix

Lieselot Decroix is eind 2016 gestopt in de wielersport, maar de wielermicrobe laat haar niet los! Ondanks de geboorte van haar dochters Elena Luca, blijft ze haar fiets
trouw. Olympiër Lieselot houdt zich momenteel ook bezig met de dames jeugd van KSV Deerlijk – Gaverzicht. Daarnaast is ze ook co-commentator bij de dames wedstrijden die door de VRT worden uitgezonden, dit aan de zijde van Ruben Van Gucht. Ondertussen blijft Lieselot fit door haar basketsloefkes aan te trekken en nu doet ze terug aan haar
oude liefde: basketbal!

Lieselot, we zijn heel blij dat je ons blijft ondersteunen en we wensen jou veel plezier met jouw gezin, en al jouw mooie projecten.